divendres, 2 de febrer del 2007

L' inconformisme...

L’ésser humà, aquesta criatura racional que s’obstina en voler saber-ho tot, en fer-se preguntes per després buscar com sigui raons lògiques o il·lògiques que puguin donar resposta a les preguntes que ells mateixos han creat. I d’això en diem una criatura racional? Filosofejar, escriure, pensar en veu alta, sentir molt fons, parlar de coses no tangibles... bogeries? ximpleries? pèrdues de temps? Ha estat classificat de totes les maneres imaginables e inimaginables. Conceptes indefinibles i preguntes que ningú pot respondre. Inexplicable sensació de tranquil·litat i benestar. Satisfacció i sentiment de reivindicació. Cridar a un món que esta submergint-se en una profunda sordesa i protestar així davant totes les injustícies. Irracionalitat? Pot ser. Conformisme? Segur que no. La lluita diària per la pervivència d’allò que alimenta la nostra essència, la nostra vida... l’acció de no quedar-nos de braços creuats mentre veiem milions d’injustícies que succeeixen dia rere dia a les nostres vides, fets que tots sols no podem deturar. Xerraires, filòsofs, dròpols, il·lusos... definicions inesgotables i adjectius completament buits de raó. Inconformisme i Fe, Fe en la humanitat que ens envolta, en el canvi, en l’evolució. Fe en poder aconseguir un món millor, en el diàleg. FE EN LA PARAULA, i en el seu poder.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La paraula, el més petit dels cossos capaç de realitzar els fets més sorprenents. El llenguatge, ja ho deia Heidegger, és "la casa de l'ésser".

Anònim ha dit...

BêrTå:


Olas tata !!!

Wnu pos nada que me dejaste sorprendida cuando lei tdo lo escrito
a mi tmb me gusta escribir me parezco a ti jiji aunke tu me das mil vueltas :P

Bueno acabo deciendote que ya hace tiempo que nos conocemos y espero que sigamos siempre asi i gracias x tdo lo que me has ayudado y me ayudarass... jeje

Siempre staré para lo que tu necesites solo tienes que bajar un piso
o avisarme y yo lo subo volando jiji

tQerooo (K)(K)

Sigue escribiendo

[ smpre juntes *]

мαятα ha dit...

Exacte, com bé he comentat en un altre post i com bé va dir Ludwig Wittgenstein, ‘El límits del llenguatge són els límits del nostre món’. Som nosaltres mateixos qui ens limitem, qui limitem les nostres possibilitats, els nostres actes, no els demés.

мαятα ha dit...

Gracias Berta, desde aquí te animo a escribir como a mi me animaron también a hacerlo. Es un proyecto importante para mí y me alegra y me llena de ilusión que la gente que me quiere me apoye.

Un fuerte abrazo.