diumenge, 27 de maig del 2007

Mαяcαтѕ Pєя ℓ' eѕρєяιт

Sis trenta del matí, després d’haver dormit unes cinc horetes i d’haver-me donat una dutxa ben freda em dirigeixo a agafar l’autocar que ens portarà al nostre destí: Tarragona. Una trobada de joves cristians, "l'Aplec de l'Esperit".

En començar el viatge només som sis persones, però poc a poc l’autocar es va omplint i l’ambient es torna càlid i alegre. Arribem al punt de trobada entre galetes, coca i rialles i un cop allà ens donen un distintiu i ens condueixen als “tinglats” (així es deien).

Balls per la benvinguda i després a investigar! Busquem desesperadament uns lavabos i... volem, No! NECESSITEM un cafè!!! Anem a una paradeta de la fira d’entitats on ens expliquen diverses coses sobre el tercer i quart món. Fem una petita estona d’oració i després anem a veure el concert del Padre Johny (tot un espectacle l’home...), signatures, fotografies i ja se’ns ha fet l’hora de dinar. Seiem a una ombra i petem la xerrada fins que arriba l’hora d’anar al tinglat on es realitzarà el concert de Marcats per l’Esperit. Saltem, ballem, cantem i ens ho passem genial! Estic contenta perquè no només m’ho estic passant bé sinó que a més he conegut a nois i noies que tenen Fe en Déu i no tenen por de cridar-ho. Acaba el concert i arriba l’eucaristia, més canços, primera i segona lectura, la pau... Quan ens adonem ja ha acabat!

De tornada a l’autocar riem més i més i no podem parar, fem el resum de la jornada i en queda una bona experiència, ens ho hem passat bomba. Poc a poc l’autocar es torna a buidar i quan ens adonem tornem a ser les sis que havíem pujat a Badalona però ara si, baldades. Tot ha estat bastant ben preparat, em pogut tenir un ambient de festivitat i alhora d'oració qui sap si dintre d'uns anys hi tornarem.

Només queda donar gràcies a tots aquells qui ho han fet possible!

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

si tens un moment per perdre, gràcies.