dissabte, 31 de març del 2007

Dє Tσяиα∂α [!]



Avui fa una setmana de la tornada. Avui fa una setmana que l’ idil·li va acabar. Inoblidable viatge; Praga, Dresden i per últim Berlín van ser els nostres destins.
Cadascun d’ells amb la seva bellesa personal i característica i tots amb una gran història.
Al viatge d’anada estava anant rodat. En anar a recollir les maletes però, un petit problema: s’havien deixat la maleta d’una companya a Barcelona. No Problem, en arribar a l’hotel varem fer-li una recol·lecta general de roba i allà no havia passat res!
Els tres dies a Praga fantàstics, Karlovy Vary preciós. La veritat i sens dubte va ser el que més em va agradar de tot el viatge. Molt de fred i una mica de neu, una guia xerraire, es recupera la maleta perduda.. tot va bé!
Viatge a Dresden, 3 horetes d’autocar ens toca una guia una mica especial i ens instal·lem a l’hotel...impressionant hotel tot s’ha de dir. Veiem tot Dresden en un dia i mig tremolant, no només del fred (ja he dit que la guia era una mica especial). Tornem a l’hotel baldats i a dormir!
Marxem cap a Berlín en autocar i ja només queden 3 dies!! Primera nit d’hotel i les anècdotes del viatge van pujant de número. Veiem Berlín en autocar i una mica a peu, les temperatures eren molt baixes i allà si que va nevar fort! Juguem, riem, ens mullem... cada moment viscut anava gravant-se al cor. Museu de Pergamo, la porta de Brandenburgo, el musical de “Blue Men Group” i ens situem a l’últim dia.
Ens aixequem a les 6.30, maletes comprimides i algunes tovalloles “oblidades” perquè no cabien a dins. Autocar i viatge de 6 hores fins a l’aeroport de Praga. Agafem l’avió, adéu Berlín, adéu Dresden, adéu Praga.
Moments, anècdotes, fotos i més fotos... records. I només puc dir GRÀCIES a tots aquells que ho han fet possible, gràcies als companys, als professors...gràcies a tots.

>> P я α g α , D я є ѕ ∂ є и, B є я ℓ ι и 0 7 ‘ <<