diumenge, 11 de març del 2007

Una nit X Camerun...

Sota el lema: “Una noche por Camerún ”, el passat dia 9 de Març, és va celebrar a l’Auditori de Cornella l’espectacle pro vida, pro educació, pro desenvolupament pel Camerun organitzar per la ONG Bits Sense Fronteres.
La nit va ésser encetada amb unes imatges i uns vídeos dels projectes ja acabats. D’imatges del material escolar, de les escoles i les instal·lacions i dels més petits menjant pa amb llet gràcies al projecte “Pa i Llet”. Tot seguit van començar els diferents espectacles preparats per les escoles de la congregació i per diversos convidats que van amenitzar molt la nit. Des del porter de l’espanyol Kameni passant per un grup de gospel fins a un grup de música anomenat “El Síndrome del martes”. I per finalitzar la nit, el show de les nostres religioses, les religioses que tan a prop tenim dia a dia ballant i interpretant SI
, "mullant-se".
Nit d’alegria, de bon humor, nit d’amor i de retrobaments. Va ser una nit farcida de solidaritat, una nit on es va aconseguir fer un “Stop” a les nostres vides per girar la vista enrere i veure que hi ha moltes persones que ens necessiten. Una nit en la que varem ésser convidats a estendre una mà a tots aquells que la necessiten, mà que se’ns dubte, varem estendre.
Una nit que esperem, es torni a repetir l'any vinent com es repeteix cada any.

2 comentaris:

Pedra Lletraferida ha dit...

No n'estic del tot convençut de l'esforç que des d'aquí poguem fer pel continent veí, l'Àfrica.
Si més no, la solució als seus problemes han de vindre donats de la mà (apart de les nostres, és clar!) des d'organitzacions veritables -i no de ONG's encobertes, que n'hi han!-, i de establiments governamentals.
Més o menys es tracta de donar-los-hi una canya per pescar el peix, en lloc de diners perquè es comprin el peix.
Crec que se m'ha entés el missatge.

Salutacions cordials!

мαятα ha dit...

I tant... i t'explico des d'aquí que Bits Sense Fronteres no només els hi donen el peix, sinó també la canya. Per exemple no només ajuden a fer escoles i aporten materials suficients sinó que també formen professors. I si partim del fet ((amb el que suposo estaràs d'acord)) que l'educació és allò que els farà tirar endavant el dia de demà, és un gran pas.